Udviklingsopgaver

Med baggrund i vores erfaring indenfor både det kommunale område og IT-udvikling, er vi den oplagte samarbejdspartner, når der skal udvikles individuelle løsninger. Vores mål er at udvikle løsninger, der skaber værdi for vores kunder.
Kode på computerskærm
IA Konsulenterne har igennem en årrække udviklet en række webbaserede løsninger. Dels vores egne generelle løsninger og dels individuelle løsninger. Vi opdeler vores udviklingsområder i nedenstående kategorier:

  • Generelle løsninger som KommuneGuiden, Erhvervsfakta, KommuneFakta m.m.
  • Tilføjelser til eksisterende løsninger, hvor kunden ønsker at medtage ekstra data eller sammenstille udvalgte informationer.
  • Individuelle løsninger, ofte baseret på informationer fra vores data warehouse eller data leveret af kunden selv.

Fra A- Z
Vi er med hele vejen og slipper ikke en opgave får den er fuldført og kunden er tilfreds. Udover projektledelse er vi med samtlige discipliner; Analyse, design, programmering, test og drift. Alt foregår i tæt samarbejde med kundens organisation.

Et eksempel fra Skive
En individuel løsning er VirksomhedsGuiden som vi har udviklet til Skive Kommune. Løsningen giver overblik over de knap 5.000 private virksomheder i Skive Kommune, og gør det nemt at finde virksomheder ud fra brancheopdeling og stikord eller placering på et interaktivt kommunekort.

Lis Hansen, webansvarlig i Skive Kommune udtaler ”Vi har i Skive Kommune benyttet os af IA Konsulenterne til udvikling af VirksomhedsGuiden. Vi ser IA Konsulenterne som en seriøs samarbejdspartner og oplever stor professionalisme, fleksibilitet og forståelse for vore krav og mål. Hele vejen igennem har der været styr på udviklingsprojektet, og vi har haft et rigtig godt samarbejde.

Vil du vide mere om hvad IA Konsulenterne kan gøre for din virksomhed, så kontakt Michael Skovholm på telefon 2621 8282.


Mere fra IA Konsulenterne

Foto: 64

KommuneGuiden

Faktuel viden om kommunen
Foto: 69

VirksomhedsFakta

Information til og om de lokale virksomheder
Foto: 68

Data warehouse

Udtræk eller abonnement på data
Foto: 67

Udviklingsopgaver

Udvikling af webbaserede løsninger
Foto: 66

Undervisning & implementering

Kom godt i gang med løsningerne