Data warehouse

Rapporter, analyser eller adgang til data. Mulighederne er mange…
Medarbejdere bag skriveborde
Vores data warehouse indeholder en lang række data, hvor omdrejningspunktet er de danske kommuner, deres borgere eller virksomheder. Nyttige informationer, når der skal udarbejdes rapporter/analyser eller hvis I ønsker at bruge informationerne i forbindelse med jeres hjemmeside.

Data kan leveres på følgende måde:

Webservice - abonnement

Vi opsætter en webservice, hvor I får adgang til aftalte informationer. Data overføres herefter direkte vores Data warehouse til jeres system. Helt automatisk. Webservicen kan kaldes en gang i døgnet, en gang om ugen eller hver måned, afhængig af data og deres opdateringsfrekvens.

Udtræk

Vi kan også at levere data som et udtræk i Excel som I så kan arbejde videre med. Det kan være et engangsudtræk eller et udtræk med aftale mellemrum.

Webside

En tredie mulighed for adgang til data er, at vi udvikler fx en webside som præsenterer de ønskede nøgletal, takster, adresser m.m. Websiden kan I så integrere med jeres hjemmeside eller intranet.
 

Vil du vide mere?

Kontakt Michael Skovholm på msh@ia-konsulenterne.dk eller telefon 2621 8282, hvis du ganske uforpligtigende vil høre mere om mulighederne, priser etc.

Data

For at sikre den bedste datakvalitet, benyttes kun anerkendte kilder.
Data som udtræk eller via webservice
Kilder


Mere fra IA Konsulenterne

Foto: 64

KommuneGuiden

Faktuel viden om kommunen
Foto: 69

VirksomhedsFakta

Information til og om de lokale virksomheder
Foto: 68

Data warehouse

Udtræk eller abonnement på data
Foto: 67

Udviklingsopgaver

Udvikling af webbaserede løsninger
Foto: 66

Undervisning & implementering

Kom godt i gang med løsningerne