Om os

IA Konsulenterne er et konsulent– og softwarehus med base i Nordsjælland. Vi har mange års erfaring med udvikling af borgerrettede løsninger som fx “KommuneGuiden”, forretningsudvikling, projektledelse, udarbejdelse af analyser m.m. Vi tilbyder desuden visualisering af data på kort, individuelle udviklingsopgaver samt levering af kommunespecifikke informationer, fx via en webservice eller enkeltudtræk.
Medarbejdere bag skriveborde
IA Konsulenterne leverer viden om landets 98 kommmuner, deres borgere og virksomheder. Aktuel og nyttig viden som formidles igennem vores brugervenlige og innovative løsninger eller via vores Data warehouse.

Vi udvikler digitale løsninger af høj kvalitet og tilgængelighed til såvel offentlige som private kunder. Det er vores målsætning, at informationsløsningerne hjælper brugeren - og der samtidig spares ressourcer i kommunen/virksomheden.

IA Konsulenterne tilbyder også udarbejdelse af analyser, projektledelse og ikke mindst udvikling af individuelle løsninger.

Folkene bag…

Michael Skovholm

Michael SkovholmMichael har med ansættelse i både kommuner, KMD og IA Konsulenterne mange års erfaring med digitalisering i det offentlige. Han var bl.a. en af hovedkræfterne bag KMD’s NetBorger.dk og firmaets udvikling af digitale selvbetjenings- og informationsløsninger.

Michael har stor erfaring med forretningsudvikling, projektledelse, undervisning og support, ligesom han igennem årene har holdt en lang række foredrag om bl.a. borgerselvbetjening. Michael var i en periode gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole, og er desuden forfatter til flere bøger om IT-anvendelse.

Interessen for de digitale muligheder i den offentlige forvaltning fik ham i 2007 til at etablere virksomheden “IA Konsulenterne”.

Kontakt Michael på msh@ia-konsulenterne.dk eller på telefon 2621 8282

Torben Simony

Torben SimonyTorben har stor erfaring fra flere kommuner, blandt andet Helsingør, Skibby og Allerød Kommune, hvor han var ansat som henholdsvis økonomidirektør, økonomichef og afdelingsleder. Han har solid erfaring med forandringsledelse, selvsagt i politisk styrede virksomheder og i kontraktstyrede enheder.

Han har endvidere stor viden om IT- & digitaliseringsløsninger, både i forhold til den eksterne borgerservice og de interne processer.

Igennem de seneste mange år har Torben desuden været drivkraften i en række udviklingstiltag, hvor omdrejningspunktet har været effektivisering og modernisering af offentlige arbejdsgange, intern organisering samt servicetilbud og -ydelser.

Kontakt Torben på ts@ia-konsulenterne.dkMere fra IA Konsulenterne

Foto: 64

KommuneGuiden

Faktuel viden om kommunen
Foto: 69

VirksomhedsFakta

Information til og om de lokale virksomheder
Foto: 68

Data warehouse

Udtræk eller abonnement på data
Foto: 67

Udviklingsopgaver

Udvikling af webbaserede løsninger
Foto: 66

Undervisning & implementering

Kom godt i gang med løsningerne