Om os

IA Konsulenterne er et konsulent– og softwarehus med base i Humlebæk. Vi har mange års erfaring med udvikling af borgerrettede løsninger som fx “KommuneGuiden”. Vi tilbyder desuden visualisering af data på kort, individuelle udviklingsopgaver samt levering af kommunespecifikke informationer, fx via en webservice. Vi leverer desuden skilteløsninger til brug i det offentlige.

Folkene bag…

Michael Skovholm

Michael SkovholmMichael har med ansættelse i både kommuner, KMD og IA Konsulenterne mange års erfaring med digitalisering i det offentlige. Han var bl.a. en af hovedkræfterne bag KMD’s NetBorger.dk og firmaets udvikling af digitale selvbetjenings- og informationsløsninger.

Michael har stor erfaring med forretningsudvikling, projektledelse, undervisning og support, ligesom han igennem årene har holdt en lang række foredrag om bl.a. borgerselvbetjening. Michael var i en periode gæsteunderviser på Danmarks Journalisthøjskole, og har desuden været forfatter til flere bøger om IT-anvendelse.

Interessen for de digitale muligheder i den offentlige forvaltning fik ham i 2007 til at etablere virksomheden “IA Konsulenterne”.

Michael kan træffes på e-mail: msh@ia-konsulenterne.dk

Torben Simony

Torben SimonyTorben har stor erfaring fra flere kommuner, blandt andet Helsingør, Skibby og Allerød Kommune, hvor han var ansat som henholdsvis økonomidirektør, økonomichef og afdelingsleder. Han har solid erfaring med forandringsledelse, selvsagt i politisk styrede virksomheder og i kontraktstyrede enheder.

Han har endvidere stor viden om IT- & digitaliseringsløsninger, både i forhold til den eksterne borgerservice og de interne processer.

Igennem de seneste mange år har Torben desuden været drivkraften i en række udviklingstiltag, hvor omdrejningspunktet har været effektivisering og modernisering af offentlige arbejdsgange, intern organisering samt servicetilbud og -ydelser.

Torben kan træffes på e-mail: ts@ia-konsulenterne.dk