Skattesatser, et modul i KommuneGuidenHvad udgør personfradraget for børn og unge under 18 år? Hvad er bundgrænsen for jubilæumsgratiale? Hvad er satserne for kørselsfradrag? Hvad er satserne for folkepension? Det er nogle af de satser man finder i modulet “Satser & beløb”.

Skattesatser & beløbsgrænser
Modulet “Satser & beløb” indeholder alle årets aktuelle skattesatser og beløbsgrænser – logisk opdelt i følgende kategorier:

Børn
Ejendom
Gaver
Kost og logi
Kørsel
Pension
Person
Personalegoder

Satser for offentlige ydelser
Her finder du vej til satserne for offentlige ydelser på beskæftigelsesområdet. Satserne gælder fra 1. januar med mindre andet er anført. Satserne er opdelt i kategorierne:

Aktivering
Arbejdsskadesikring
Barseldagpenge
Befordringsgodtgørelse
Bidrag til ATP
Boligstøtte
Børnetilskud & børnebidrag
Dagpenge
Delpension
Efterløn
Fleksydelse
Folkepension
Førtidspension
Kontanthjælp
Kontanthjælpsloft
Løntilskud, jobrotationsydelse..
Ressourceforløbsydelse
Revalidering og ledighedsydelse
Seniorjob
SU
Sygedagpenge
Uddannelseshjælp

Målgruppen

Modulet “Skattesatser & beløbsgrænser” henvender sig til både borgere og virksomheder i kommunen.

Vedligeholdelsesfri for kunden

Alle KommuneGuidens moduler er en 100% vedligeholdelsesfri for kunden, som så kan bruge sine ressourcer på andre opgaver. IA Konsulenternes redaktion sørger nemlig for at alle informationer opdateres. Herudover sikrer IA Konsulenterne, at KommuneGuiden udvikles i takt med kundernes ønsker og behov.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om KommuneGuidens moduler, så kontakt en af vores sælgere. Der er også mulighed for at bestille en demoudgave, som I kan afprøve i en aftalt periode.

Bestil demoudgave