Flyt til kommunen, modul til KommuneGuiden

Hvor finder jeg en beskrivelse af kommunen? Hvordan ligger kommunen i forhold til fx nabokommunerne? Er boligpriserne høje, og hvad med børnepasningen? Hvor mange kroner kan jeg spare på en børnehaveplads, hvis jeg flytter til kommunen? Det er nogle af de spørgsmål man kan få svar på i modulet “Flyt til kommunen”.

“Flyt til kommunen” er et modul til branding og markedsføring af kommunen, så der kan tiltrækkes nye skatteborgere til kommunen. Her får man klar besked om kommunen – og hvordan den ligger i forhold til andre udvalgte kommuner.

Der vises en kort beskrivelse af kommunen (leveres af kommunen) samt udvalgte nøgletal indenfor kategorierne:

  • Skat
  • Kultur & Fritid
  • Boligpriser
  • Børn & Pasning
  • Skole
  • Indbyggere & Politik

Forskellen på de enkelte nøgletal beregnes for brugeren, blot med et klik på musen.

Flyt til kommunen - beregnede værdier
Beregnede værdier under “Flyt til kommunen”.

Målgruppen

Målgruppen er den mulige tilflytter, som får nyttig viden, når der skal vælges ny bopælskommune. Nye borgere er ekstra penge i kommunekassen.

Modulet er også interessant for bl.a. lokalpolitikeren, som hurtigt kan foretage en sammenligning med andre kommuner.

Mange kommuner har i dag et “Flyt til kommunen” område på deres hjemmeside, hvor man kan læse mere om kommunen, melde flytning m.v. Dette modul kan være et rigtig godt supplement til disse informationer.

Linkback til kommunens hjemmeside

Fra modulet er der mulighed for at lave “linkback” til kommunens hjemmeside, hvor man så kan læse om flytning til kommunen.

Sammensæt selv din løsning

Du vælger selv hvilke kommuner, der skal sammenlignes med og hvilke kategorier og nøgletal der skal indgå i oversigten.

Vedligeholdelsesfri for kunden

Alle KommuneGuidens moduler er en 100% vedligeholdelsesfri for kunden, som så kan bruge sine ressourcer på andre opgaver. IA Konsulenternes redaktion sørger nemlig for at alle informationer opdateres. Herudover sikrer IA Konsulenterne, at KommuneGuiden udvikles i takt med kundernes ønsker og behov.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om KommuneGuidens moduler, så kontakt en af vores sælgere. Der er også mulighed for at bestille en demoudgave, som I kan afprøve i en aftalt periode.

Bestil demoudgave