Erhverv - en del af KommuneGuidenEr det i denne kommune jeg skal etablere min nye virksomhed? Hvor mange konkurrenter er der i min branche? Kan jeg nemt finde en samarbejdspartner som allerede er etableret i kommunen? Hvor ligger de ledige kontorlokaler? Kan jeg se antallet af potentielle kunder i kommunen og nabokommunerne? Hvad kan mit lokale Væksthus og kommunens Erhvervsservice hjælpe med? Det er nogle af de spørgsmål man får svar på med modulet “Erhverv”.

Et værktøj til det lokale erhvervsliv – One Stop erhvervsservice

Det er vigtigt med et velfungerende erhvervsliv i kommunen. “Erhverv” giver virksomhederne brugbar information om mulighederne, kommunen og kommunens indbyggere.

Modulet er opdel i tre hovedområder:

Erhvervsfakta:

Væksthus & jobcenter

Overvejer du at etablere virksomhed, ønsker du hjælp til udbygning af din eksisterende virksomhed eller har du brug for nye medarbejdere? Her er de nødvendige oplysninger, så du kan komme videre. Information om det lokale Væksthus, Kommunens Erhvervsservice og det lokale Jobcenter.

Virksomheder i kommunen

Her kan man se hvilke typer af virksomheder som har etableret sig kommunen – og hvor mange der er indenfor hver branche.

Erhvervsbygninger, byggesager

Erhvervsbygninger i kommunen - modulet ErhvervSe også hvor mange m2 erhvervsbygninger, der er i kommunen, hvad de anvendes til.

Skal din virksomhed udvide eller bygge nyt, så få styr på hvor hurtigt byggesagerne behandles i kommunen – og hvad sagsbehandlingen koster.

Lokalt erhvervsklima

I undersøgelsen Lokalt Erhvervsklima måler Dansk Industri, hvert år, kommunernes erhvervsvenlighed. Se kommunens placering i årets undersøgelse og de foregående tre år. Se også listen med alle kommuners placering.

Bredbånd & dækning

Virksomhedernes adgang til et hurtigt og stabilt bredbånd er efterhånden blevet så vigtig, at mange prioriterer det højt i forbindelse med etablering af virksomhed. Her kan du læse om udbredelsen, tilgængeligheden og hastigheder af bredbånd i kommunen.

Dækningsafgift, grundskyld

Her kan du se, hvor hvordan beskatningen ligger i kommunen indenfor dækningsafgift, grundskyld og personskat.


Kundegrundlag:

Husstande, indkomst, uddannelse

Få et overblik over antallet af husstande og indbyggernes disponible indkomst i kommunen – og i nabokommunerne samt uddannelsesniveauet i kommunen.

Indbyggere, kundegrundlag

Kundegrundlag i modulet ErhvervFå kendskab til borgerne i kommunen.

Aldersfordeling efter alder og køn, indbyggerantal og den forventede udvikling i indbyggertallet.

Henvender din virksomhed sig fx til kvinder i aldersgruppen 20-50 år, så kan du nemt se, hvor mange kundeemner der er i kommunen – og hvis du tager nabokommunerne med.


Erhvervslokaler:

Ledige erhvervslokaler

Få et overblik over ledige erhvervslokaler i kommunen. Lager, kontor, restaurant eller værksted. Mulighederne er mange. Vælg mellem følgende kategorier:

  • Kontor, kontorfællesskab
  • Undervisningslokaler
  • Klinik, klinikfællesskab
  • Showroom
  • Restaurant til eget brug
  • Butik til eget brug
  • Lager
  • Produktion/værksted
  • Landbrug
  • Andet

Oversigten med ledige erhvervslokaler leveres i samarbejde med Lokaleportalen.dk.


Sammensæt selv din løsning

Du vælger selv hvilke områder som skal vises i modulet “Erhverv”.

Linkback til kommunens erhvervsområde

Fra alle sider i modulet “Erhverv” er der mulighed for at lave “linkback” til kommunens  erhvervsområde, hvor virksomhederne kan læse mere om et generelt eller specifikt emne.

Vedligeholdelsesfri for kunden

Alle KommuneGuidens moduler er en 100% vedligeholdelsesfri for kunden, som så kan bruge sine ressourcer på andre opgaver. IA Konsulenternes redaktion sørger nemlig for at alle informationer opdateres. Herudover sikrer IA Konsulenterne, at KommuneGuiden udvikles i takt med kundernes ønsker og behov.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om KommuneGuidens moduler, så kontakt en af vores sælgere. Der er også mulighed for at bestille en demoudgave, som I kan afprøve i en aftalt periode.

Bestil demoudgave