Forside KommuneGuiden

KommuneGuiden

Hvordan ligger kommuneskatten? Hvad koster børnepasningen og bruger kommunen mange penge på sport og kultur? Hvilke uddannelsesmuligheder er der i kommunen? Er det her jeg bør placere min virksomhed?

KommuneGuiden giver, på en brugervenlig og overskuelig måde, klar besked om en lang række forhold i kommunen.

Vedligeholdelsesfri
KommuneGuiden er samtidig en vedligeholdelsesfri løsning til jeres hjemmeside, fyldt med relevante informationer.

Sammensæt netop din løsning
KommuneGuiden sammensættes af en række valgfri moduler, så I får netop den løsning som passer til Jer. Vælg mellem følgende moduler:

KommuneGuidens moduler1. Fakta

Hvordan ligger skatten? Hvad koster børnepasningen? Bruger kommunen mange penge på kulturen? Hvor høj er klassekvotienten? Er huspriserne i kommunen høje? Er indbyggertallet stigende eller faldende? Er kommunen “dyrere” end nabokommunerne?

2. Flyt til kommunen

Hvor finder jeg en beskrivelse af kommunen? Hvordan ligger kommunen i forhold til fx nabokommunerne? Er boligpriserne høje, og hvad med børnepasningen? Hvor mange kroner kan jeg spare på en børnehaveplads, hvis jeg flytter til kommunen?

3. Vejviser

Hvor ligger rådhuset, Jobcentret og det lokale skattecenter? Hvilke uddannelsesmuligheder er der i kommunen? Hvor finder jeg den nærmeste læge eller akutklinik – og hvor ligger apoteket? Er der et supermarke tæt på min kommende bopæl?

4. Erhverv

Er det i denne kommune jeg skal etablere min nye virksomhed? Hvor mange konkurrenter er der i min branche? Kan jeg nemt finde en samarbejdspartner som allerede er etableret i kommunen? Hvor ligger de ledige kontorlokaler? Kan jeg se antallet af potentielle kunder i kommunen og nabokommunerne? Hvad kan mit lokale Væksthus og kommunens Erhvervsservice hjælpe med?

5. Satser & beløb

Hvad udgør personfradraget for børn og unge under 18 år? Hvad er bundgrænsen for jubilæumsgratiale? Hvad er satserne for kørselsfradrag? Hvad kan jeg få i børne- og ungeydelse til mit barn?

6. Valg

Hvor mange stemmer fik de enkelte partier ved sidste valg? Hvordan blev mandaterne fordelt i kommunalbestyrelsen? Kom der flere mænd end kvinder i kommunalbestyrelsen? Fik “mit parti” flere stemmer end ved de sidste valg?

Design

KommuneGuiden tilpasses grafisk, så den matcher jeres design med de rigtige fonte, farver, logo etc.

2i1 Løsning

Kommunale kunder kan få KommuneGuiden leveret som en “2i1 løsning”. En løsning til borgerne (Internet) og en til politikere og medarbejdere (Intranet). Hver løsning sammensættes efter kundens ønsker med valgte moduler, kategorier og nøgletal.

Hvem er målgruppen?

KommuneGuiden kan med fordel benyttes af:

Kommunens egne borgere
Kommunens borgere som ønsker viden om kommunen, følge udviklingen eller sammenligne med andre kommuner. Alt præsenteret på en logisk og overskuelig måde.

Tilflytterne
Giv mulige tilflyttere mulighed for at orientere sig om kommunens priser, serviceniveau, skoler, hospitaler m.m. Tilbyd dem en velfungerende løsning med mange muligheder og få flere borgere til kommunen.

Politikerne
Mange lokalpolitikere sammenligner kommunens priser og serviceniveau med bl.a. nabokommunerne eller kommuner med samme størrelse. Med det interaktive Danmarkskort omsættes de enkelte nøgletal til farver. KommuneGuiden er det perfekte værktøj til lokalpolitikerne. Hurtig, overskuelig og nem sammenligning med landets øvrige kommuner.

Det lokale erhvervsliv
Også det lokale erhvervsliv kan få stor gavn af KommuneGuiden. Det gælder fx oplysninger om kommunens befolkningssammensætning eller dækningsafgiftspromille af forretningsejendomme. Skal der tiltrækkes kvalificerede medarbejdere kan virksomheden aktivt bruge oplysninger om kommunens priser og serviceniveau.

Kommunens medarbejdere
Når kommunens medarbejdere skal skrive ”den gode historie” om kommunen eller fagligt skal sammenligne kommunen med andre kommer, så er KommuneGuiden det sted, hvor der kan hentes gode og brugbare informationer.

Generelle fordele og funktionalitet

• Alle fællesoffentlige tal og data vedligeholdes af IA Konsulenterne.
• Indholdet er kategoriseret i logiske og tværgående kategorier.
• Responsivt design (tilpasset mobiltelefon, tablet og pc)
• Handicaptilgængelig (W3C) for blinde og svagseende.
• Design, farver og logo/byvåben kan tilpasse individuelt.
• Mulighed for afblænding af kategorier, nøgletal, sammenligning, hvad koster? m.m.
• Deling af moduler/sider på de sociale medier
• Afvikles på selvstændigt domæne
• Vedligehold, service og drift er indeholdt i prisen.
• Driftes i sikret miljø med oppetid >99%.
• Mulighed for dynamiske tekster med indflettede nøgletal.
• Enkel integration med kundens hjemmeside.
• Mulighed for “linkback” til kommunens hjemmeside

Den seneste version af KommuneGuiden er version 5.0.

Vil du høre mere om KommuneGuiden, så kontakt en af vores konsulenter. Du kan også få adgang til en demoudgave af KommuneGuiden.

Bestil demoudgave

IA Nyt

Kunde-Nyt

 

Ldldldldld dldlled