Skive Kommune skriver; “KommuneGuiden er en nem og overskuelig samling af faktuel viden om Skive Kommune fra flere forskellige datakilder. Find den på pc, tablet eller mobiltelefon”.

Fra Skive Kommunes hjemmeside

Vidste du, at kriminaliteten i Skive Kommune er faldende og på flere områder meget lav? Det gælder f.eks. antallet af årlige indbrud pr. 1000 indbyggere, der er på 2,5, hvilket placerer Skive som 12. bedst blandt alle landets kommuner.
Og vidste du, at Skive Kommune har den laveste grundskyld blandt de nærmeste nabokommuner og ligger 4. lavest i Region Midtjylland?

Disse og mange andre nøgletal og fakta kan du finde i KommuneGuiden. I flæng kan nævnes boligpriser, takster for børnepasning, klassekvotient, boligydelse til ældre, kommuneskat, antal fra- og tilflyttere m.m.

Alle tallene kan sammenlignes på regional- og landsplan og med nabokommunerne. Du kan desuden følge tallenes udvikling år for år. Dataene stammer fra offentligt tilgængelige kilder, f.eks. KL, Danmarks Statistik, Finans Danmark og nogle styrelser og ministerier. Hvis du klikker på et emne får du beskrevet kilden i detaljer.

Erhvervsfakta og virksomhedsguide

Under fanen Erhverv finder du relevante fakta for erhvervs- og arbejdsmarkedsområdet. Her kan specielt fremhæves punktet Virksomheder i kommunen, som er en oversigt over Skive Kommunes ca. 5.400 private og offentlige virksomheder. Oversigten er baseret på CVR-registret og opdateres hvert kvartal. Hvis du leder efter job eller overvejer at starte virksomhed i Skive Kommune, er oversigten et nyttigt redskab, som udover fyldige informationer også viser de enkelte virksomheders geografiske placering på kommunekortet.

Fakta for tilflyttere, interaktiv vejviser samt valg og stemmetal

Fanen Flyt til kommunen er henvendt til den mulige tilflytter og præsenterer en række centrale tal sammenlignet med 4 nabokommuner. Vejviser er vigtige adresser vist på interaktivt kort, og Valg opregner stemmetallene fra kommunevalgene og partiernes udvikling fra 2005 og frem.

Læs hele nyheden på Skive.dk