“Holgerne” – Helsingørs Kreative Kompetencer uddelte i denne uge årets “Holger”. En pris til de 3 mest kreative, innovative og unikke projekter som har set dagens lys i Helsingør i 2012 – 2013.

Baggrunden for prisen er bl.a. kreativitet som handler om at tænke i egne baner og skabe noget, der rækker ud over de eksisterende rammer og tilfører en helt ny og hidtil uset dimension til det, vi ved og kender i dag.

Med andre ord: Et forbilledligt projekt som er nyskabende og banebrydende – og ikke set før.

EN “HOLGER” FOR KOMMUNEFAKTA PRO

Ved prisoverrækkelse modtog IA Konsulenterne en “Holger” for løsningen “Kommunefakta Pro” – et intelligent website til borgerne, boligkøberne og alle dem, som nemt vil have information om deres kommune.

Begrundelsen for tildelingen var bl.a. at ”Kommunefakta Pro” gør det lettere for borgerne at finde rundt i den jungle af kommunale informationer der findes. Samtidig bidrager løsningen til langt større gennemsigtighed.

Prisen blev overrakt af William Leedgaard, formand for Helsingør Kommunes erhvervs- og beskæftigelsesudvalg.

Holgerne, prisoverrækkelse
Michael Skovholm Hansen fra IA Konsulenterne ved siden af Ole Konstantyner, talsmand for Holgerne, og William Leedgaard, formand for Helsingør Kommunes erhvervs- og beskæftigelsesudvalg. Foto: Kim Dahl, effect foto.

“Kommunefakta Pro” henvender sig til kommuner, ejendomsmæglere, boligselskaber, pengeinstitutter, interesseorganisationer og andre som ønsker at supplere deres hjemmeside med faktuel information om de danske kommuner.

DOMMERNE

I årets dommerpanel sad direktør Pia Bech Mathiesen, Danfoss Universe, møbeldesigner Kasper Salto og arkitekt Thomas Sigsgaard, Salto & Sigsgaard.

BAG “HOLGERNE”

“Holgerne” er sponseret af Helsingør Kommune, Kulturvæftet, Helsingør Dagblad, Nordea, Productions Facilities med flere.

“KommuneFakta Pro” har siden skiftet navn til “KommuneGuiden”.