Displaysystemer

Bedre borgerservice med effektiv skiltning i kommunen – rådhuset, borgerservice, skolerne, kulturhuset, biblioteket, plejehjem, institutioner…

Butikkerne kæmper alle om din opmærksomhed. Skilte med aktuelle tilbud er opstillet rundt omkring i butikkerne, og målet er selvfølgelig at fortælle om alle de gode tilbud, for at få dig til at købe mere.

Skiltning i det offentlige er ikke meget anderledes. Også her ønsker man at fange kundens (borgerens) opmærksomhed, men det ikke de traditionelle varer som sælges, men derimod offentlige ydelser og servicemeddelelser, der kan oplyse og gerne ændre borgerens adfærd.

Skilte i det offentligeTydelig skiltning hjælper og opfordrer borgeren med at træffe beslutninger, der kan give en bedre oplevelse af den offentlige service, fx hvis borgeren kan “overtales” til ordne pasbestillingen i god tid.

Skilte (displays) på rådhuset, i borgerservice, på skolen, i kulturhuset, på biblioteket. Mulighederne for at få budskaberne ud til borgerne er mange. Skiltene er perfekte til annoncering af arrangementer, koncerter, meddelelser til borgere/kunder og meget mere. Kun fantasien sætter grænser.

Skiltene er både flotte og iøjnefaldende, så de passer fint ind i omgivelserne. De kan placeres på gulvet, monteres på væggen eller hænges ned fra loftet.

Udskiftningen af budskaber/annoncer sker nemt og hurtigt, uden brug af værktøj.

Budskaber på begge sider

Både gulv- og loftmodellerne kan vise budskaber på begge sider. Det kan være samme budskab eller to forskellige.

Fleksibilitet sparer penge!

Gulvmodellerne er nemme at flyttes rundt, fx hvis der er arrangementer eller brug for ekstra “annoncering” i et område. Det betyder, at en mindre pulje skilte kan dække mange områder/aktiviteter i løbet af året.

Nem produktion

Budskaberne udarbejdes i programmet Template Manager, der nemt at benytte. Her indskrives tekster, indlægges grafik og billeder, hvorefter det færdige resultat printes. Ønsker du hjælpe til udarbejdelse af skabeloner, så kan IA Konsulenterne hjælpe med det.

Kvalitetsprint

Der printes på papir i størrelsen 297 x 1200 mm som efterfølgende indsættes i skiltenes Oki ES8433dn - A3 printerfor- og bagside. De højeste skilte (141 og 161 cm) har plads til et fast logo i bunden.

Printeren er en kvalitetsprinter – Oki ES8433 – Colour A3 printer, der kan håndtere det store papirformat. Herudover fungerer printeren som en netværksprinter til både A3, A4 og A5.

Kom godt i gang

IA Konsulenterne leverer alt det, der skal til for at bringe budskaberne ud til borgerene. Displays, printer, software, papir m.m.

For nemt at komme i gang, så har vi sammensat en startpakke med alt hvad du har brug for. Startpakken indeholder.

  • 2 stk. IA Display, gulvmodel, 121 cm
  • 1 stk. IA Display, gulvmodel, 141 cm
  • Oki Template Manager (program)
  • 1 stk. Oki ES8433 – Colour A3 Printer inkl. fuld toner (3 års onsite garanti)
  • 1 pakke papir, 297 x 1200 mm, 160 gram

Der er selvfølgelig mulighed for at sammensætte din helt personlige startpakke, hvor andre displaymodeller indgår. Kontakt os for yderligere information.

Display modeller

IA Display, gulvmodel, 91 cm
IA Display, gulvmodel, 121 cm
IA Display, gulvmodel, 141 cm
IA Display, gulvmodel, 161 cm

IA Display, vægophæng, 91 cm
IA Display, vægophæng, 121 cm
IA Display, vægophæng, 141 cm
IA Display, vægophæng, 161 cm

IA Display, Loftophæng, 91 cm
IA Display, Loftophæng, 121 cm
IA Display, Loftophæng, 141 cm
IA Display, Loftophæng, 161 cm